dålig rubrik

God morgon!
Vaknade halv tio idag. Har ätit frukost, och nu sitter jag här framför datorn
Snart ska jag duscha, och fixa mig inför nyårsafton

Puss&Kram / Sara

Torget med Amanda

Hejhej!
Har inte skrivit så ofta i bloggen dom här senaste dagarna, men det är bara för att det har varit problem med internet.
Vaknade kl halv tio, åt frukost och kollade på tv. Sen var jag med Amanda. Vi var i torget, och det va jättekul!
Hahah, vi såg ett par röda skor med klack, och skorna var så HÖGAA! Asså dom var typ som hela mitt mitt ben! Helt sjukt, hahah! Efter torget gick jag hem. Sen tror jag att jag bara ska vara hemma och kolla på en film.
Förresten.. Vad har hänt med kommentarerna, typ ingen kommenterar längre. Så börja kommentera mer! (y) :)


hahaha, såhär såg skorna ut.
(dom kanske inte ser så höga ut på bilden, men i verkligheten är dom det!)

Himlen är oskyldigt blå..









Your love is my drug

Idag har det varit både en bra & dålig dag. Jag och nora fick vara hemma helt själva,och vi hade jättetråkigt! både tvn och datorn funkade inte, så jag tog lite foton (dom kommer sen). Men sen så gick jag, Nora och Ranin och hämtade Natalia, och då blev det bara värre, Natalia hade skadat sig på överläppen och hon bara grät hela tiden :(. Men sen mådde hon bättre och vi gick hem till Ranin. Vi spelade singstar och kollade på tv.



Vattenbilder



Okej, kanske inte dom bästa bilderna, men är ändå rätt nöjd med dom! Vad tycker ni?
Ska faktiskt börja lägga ut lite mer bilder på bloggen. :)

I just wanna be happy

Hejhej!
Idag har det varit en väldigt lååång dag! Det började med att jag gick till frölunda torg med familjen. Jag köpte en klänning till nyårsafton, den var jättefin! Efter det så åkte vi till mormor & morfar. Sedan åkte vi hem och åt middag och efter det gick vi till mina kusiner. Och nu är jag hemma, och snart ska gäster komma hem till oss.

Dagens köp:

Klänning till nyårsafton från JC, 199 :-

Julaftons outfit


God jul på er alla! ♥

Wohooo! Äntligen är det julafton! Jag vaknade ungefär kl 9, och gick ner och åt frukost. Sedan efter frukosten öppnade jag mina presenter, och jag fick verkligen bra presenter! Jag fick det jag önskade mest - en mobil! Jag fick en Sony Ericsson u100i Yari, den e skitbra! Snart ska jag äta och sen efter det ska jag göra i ordning mig inför julfesten! Jag önskar er alla en god jul! :)

Presenterna jag fick:

 


                                          


1 dag kvar!

Hejhej, kom precis hem. Har varit i torget med Jennie och det var ju kul. Vi gick runt och kollade i olika affärer. Jag köpte också en present till syrran, men kan inte skriva vad det e för hon läser också min blogg. Aa, men nu ska jag bara vara hemma & mysa. Förresten.. jag funderar på att ha frågestund, har faktiskt aldrig haft det. Tycker ni jag ska ha det?


Jävligt skön låt:

Jennie idag då

Idag har dagen varit tråååkig, eller rättare sagt hela veckan har varit tråkig, har bara varit hemma hela tiden. Dagen började med att jag vaknade kl halv tio, och åt frukost och kollade på tv. Nu sitter jag här och skriver och snart ska jag till torget med Jennie. Ska också köpa en present till syrran. Imogon är det julafton! fy fan va kul det kommer bli imon! :)

Ha en bra dag // Sara


Bilder från igår.










Snö i Göteborg!

God morgon på er alla!
Vaknade vid nio, och såg att det var jättemycket snö ute! Det började snöa igår på natten och blev helt överlycklig när jag såg det! Ska kanske gå ut och ta lite bilder sen. Sen får jag väll se vad jag ska göra, ska kanske vara med nån vän. Ha en bra dag! ♥


4:e advent

Har inte varit så aktiv i helgen, men det e bara för att jag har varit sjuk och blev sjuk precis när jullovet hade börjat! Men nu mår jag bättre, och är frisk. Vet inte vad jag ska skriva om dagen, för jag har typ inte gjort någonting idag, har bara varit hemma och slappat framför tvn och datorn. Ville gå ut och ta lite vinterbilder, men det är så kallt och mörkt. Snart är det jullafton! Jag kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar, längtar verkligen jättemycket. Men jag vill ha mer snö! :P


Jullov & ny design

Hejhej, äntligen är det jullov! så himla skönt att inte behöva vakna så tidigt och att slippa skolan (y)
Aa, men i skolan kollade vi först på simspons. Efter det gick vi till kyrkan, vi var där i typ en halvtimme. Och sen hade vi bamba och efter det samlades vi i klassrummet och sen slutade vi. Det var en väldigt kort dag i skolan.
Efter skolan var jag med Ranin. Vi var hemma hos henne och spelade singstar, haha det var kul, men jag sög och jag kunde knappt prata sen för vi hade sjungit så länge. Sen åt vi lite o kollade på tv o bara chilla. Tack för en rolig dag, Ranin! <3
Förresten, jag har fixat en ny design nu, är faktiskt väldigt nöjd med den, speciellt bakgrunden.



Hihi, en liten söt tomte ;)

The snow is here!

Skoldagen var rolig. Första lektionen var det matte och vi hade prov, och det gick väll sådär.. kunde dom flesta men det var några som jag var osäker på. Efter det hade vi svenska och då fick vi kolla på en film, den var ganska bra, men ändå lite långtråkig. På spanskan kollade vi också på en film, men vi hann inte se så mycket.
Efter skolan gick jag och hämtade Natalia från dagis sen gick vi hem, och nu är jag inne på datorn och halvkollar på project runway. Heja Leanne! :D
Förresten, idag snöade det! woho! kanske blir en vit jul i år, hoppas det i alla fall!

En rolig dag i skolan.

Idag var det skitkul i skolan. Vi hade inga riktiga lektioner direkt. Det var tema dag, först fick vi baka pepparkakor i hemkunskapen. Jag bakade typ 15 st. Efter det fick vi pyssla lite o så. Vi ''pyntade'' en klementin (stavning) med band och nejlikor. Vi pyntade också en tändsticka, man fick klistra på tyg på den och man kunde välja om man typ ville klistra på en gran eller nåt. Vi packade också sockerbitar i presentpapper, det var lite petigt, men ändå rätt kul! Dom blev jättesöta! Vi fick också dricka julmust och äta skumtomtar och pepparkakorna vi hade gjort i hemkunskapen. Efter det slutade vi, det var en väldigt rolig dag i skolan. Snart blir det plugg för jag ska ha matteprov imon. Wish me good luck! ♥


 En bild från Egypten.

Dagens låt!

Erik Grönwall - Higher


Calle vs Erik

Snart är det dags för idol finalen. Jag tycker att det egentligen skulle vara mellan Erik och Tove, dom äger!
Men tyvärr så blev det Calle istället för Tove.. :/
Jag hejar på Erik i alla fall, vem hejar ni på?







I'm back!

Hejhej, nu är jag hemma igen! Hade skitkul i Egypten! (:
Men först vill jag bara säga en sak.. på min hiss o diss hade någon kommenterat ''usch, arabfitta'' eller nåt, jag säger bara så här, för det första stick vad fan vill du mig, har du inget bättre liv än att sitta och kommentera massa skit, och för det andra så jävla feg du är, du skriver inte vem du är, om du verkligen har nåt emot mig kom och säg det till mig då istället! :s du e jävligt omogen du som skrev det kan jag bara säga :)

 

 

 


RSS 2.0